Gastronomia jako regionalny produkt turystyczny

W dniach 28-30 kwietnia w Hotelu Mościcki Resort & **** w Spale odbędzie się międzynarodowa konferencja poświęcona zagadnieniu gastronomii jako regionalnemu produktowi turystycznemu. Konferencję organizuje WSTiR, Polska Organizacja Turystyczna i Instytut Turystyki. Konferencja będzie okazją do wymiany poglądów na temat obecnego stanu polskiej gastronomii oraz perspektyw rozwoju z uwzględnieniem elementu produktu turystycznego. Program konferencji obejmuje pokazy filmów, wieczerzę według XII Księgi Pana Tadeusza oraz obrady w czterech zespołach problemowych. Zespoły podejmą dyskusję na tematy: „Gastronomia – produkt markowy polskiej turystyki”, „Tradycje i historia kuchni polskiej”, „Jakość i poziom usług w gastronomii turystycznej w Polsce” oraz „Produkty regionalne i lokalne, ich miejsce na rynku żywnościowym Unii Europejskiej”.


MENU

Strona główna

O nas

Redakcja

Mapa strony

Kontakt

Reklama

NAJNOWSZE ARTYKUŁY

POPULARNE TEMATY

 



Miejsce na Twoją reklamę

O Nas | Redakcja | Kontakt | Reklama | Polityka Cookies i Polityka Prywatności | Mapa strony

Promocja Regionów | Promocja Biur Podróży | Promocja Hoteli i SPA | Turystyka biznesowa i obiekty konferencyjne | Systemy dystrybucji

© drogowskaz.com.pl